Despre noi

Istoria brandului

Brandul de haine pentru femei, Fantasy by Tatiana, este unul elegant, cu gust si rafinat. Este o combinare a stilului anilor ’50 cu cel modern. Activitatea acestui brand a inceput in 2016 ca o provocare pentru creatoarea Tatiana Balan.

Scopul acestui brand este ca fiecare femeie sa se simta confortabil si eleganta. Materialele sunt alese cu mare atentie, astfel incat sa fie naturale dar si cu un imprimeu fin. Este un brand prin care fiecare haina exprima o atitudine.
Brandul ofera si croitul hainelor dupa marimele fiecarei cliente, oferim acest serviciu individual care este foarte rar gasit printre alte branduri din Romania. Nu suntem un simplu brand dar suntem cea mai buna prietena a clientei noastre astfel incat sa aleaga rochia potrivita si conforma marimelor potrivite, astfel incat tinuta sa fie perfecta.
Pentru noi conteaza fiecare clienta si mai ales timpul acesteia, de aceea oferim livrare gratuita in orasele mentionate de brand ca sa economisim timp, care este atat de pretios.
Va provocam sa probati imbracamintea noastra, suntem convinsi ca va veti indragosti si veti cuceri inima multor barbati.
Echipa noastra este una foarte bine organizata, pretenoasa si care vrea sa va ajute sa gasiti haina potrivita pentru orice activitate din viata dumneavostra.
Vedete, bloggeri si persoane publice din Republica Moldova si Romania poarta tinutele noastre si ne mandrim ca ne aleg pentru ceea ce facem cu atata dragoste.
Inspiratie

Stilul anilor '50

Util

Sa ne cunoastem mai bine

Brandul Fantasy by Tatiana este unul recent pe piata internationala. Clientii au incredere in noi, caci oferim calitate si un pret accesibil. Suntem mandri ca hainele noastre sunt tot mai mult solicitate de clientii din Europa si Statele Unite ale Americii.

0
Clienti fericiti
0
Frumoase tinute
0
Orase unde am livrat
Hai si tu

Comunitate

Info rochii personalizate

Clienti fericiti

“E mununata rochia. Vine perfect. Imi place la nebunie.”
Ancuta Raluca

Ancuta Raluca

“Mi-am cumparat o rochie pentru logodna si pana in prezent prietenele isi aduca aminte de alegerea mea”

Elie Feel

Elie Feel

Clienta din Romania

“Rochia este superba, imi vine ca turnata, materialul de calitate!”

Claudia Filip

Claudia Filip

Clienta Republica Moldova

“Este a doua rochie care o cumpar de la voi. Sunt tare multumita. Mult succes,ca faceti rochite minunate”

Doina Ciusca

Doina Ciusca

Imi place acest brand pentru calitatea tinutelor si eleganta lor. La fiecare colectie noua achizitionez neaparat o rochie. Garderoba mea are o mica colectie ” Fantasy by Tatiana”

Iolanta Mura

Iolanta Mura

top